To Grand Prix-sejre til Tina Lund

17-02-2020 12:20

Camilla Tiefensee Schrøder

Landsholdsrytteren Tina Lund kom sejrrigt ud af weekendens internationale springstævne i Dubai med en Grand Prix-sejr på DV-hesten Beyond Fellow Dancing og en sejr i Grand Prix for ungheste på den danskejede Caracho

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund og Caracho. Foto: Ridehesten.com/Rikke Hald Jensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Dannebrog kom til tops i Dubai i weekenden, da Tina Lund vandt fredagens 145 cm Grand Prix på den 9-årige DV-hoppe Beyond Fellow Dancing K e. Party Dance/Ulrich Z (opdr. Linda Neumann og Frank Torndyb). Hun red to fejlfri runder, og i omspringningen slog hun Salim Ahmed Al Suwaidi fra Emiraterne med et kvart sekund. De to ryttere var de eneste, der sprang dobbelt fejlfrit i Grand Prixen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Godt på vej med Caracho
Lørdag vandt hun Young Horses Grand Prix på den 7-årige Caracho e. Cascadello I/La Zarras (opdr. Juergen Reimers), som er ejet af Glen Nielsen.
– Denne hest er en af de bedste, jeg nogensinde har haft. Jeg er så spændt på at følge ham i fremtiden, skrev hun på sin facebookside efter sejren.
Caracho har været fejlfri og placeret i top 3 i sine sidste syv starter med Tina Lund i unghesteklasserne ved forskellige internationale stævner i Emiraterne.

Se resultatlisterne

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen