To faglige clinics i særklasse (video)

12-06-2021 16:00

Dansk Varmblods repræsentantskabsmøde 2021 på Vilhelmsborg sluttede i eftermiddag med det, det hele drejer sig om. Uddannelse af talentfulde DV-heste

Nyheden fortsætter efter annoncen

Berider og medlem af Dansk Varmblods springkommission, Johnny Hansen, leverede guldkornene i en springclinic, hvor han fik hjælp til at demonstrere uddannelsen af unge springheste af de to ekvipager Anna Sandahl Michelsen, berider på Katrinelund, med den kårede hingst Casall Sem DVH 1251 e. Cabachon/ Coronado (opdr. Esben Pedersen) og springrytter Jesper Meyenburg med hingsten Cordento II DWB DVH 1390 e. Cornet Obolensky/ Cardento (opdr. Linus Camitz), der som føl blev købt netop her i opvisningshallen på Vilhelmsborg ved Elitefølauktionen.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Det spanske dressurikon Severo Jurado Lopez, der er selvstændig dressurrytter med bopæl i Danmark, stod for eftermiddagens dressurclinic, hvor han selv var i sadlen på den 10-årige DV-hest S.O.A.L. e. Soreldo/ Welt Hit II / (opdr. Allan Severinsen), mens han forklarede om vigtigheden af at have positivt fokus og at have de rette fokuspunkter i hestens uddannelse.

Guldkornene raslede af den spanske rytter, da han igen kom på jorden og underviste dressurrytter Celine Milton Swande  på den 5-årige Krones Kingston e. Franziskus/ Heslegårds Louis.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen