To danskere placeret i formiddagens GP i Hagen

28-04-2018 13:04

Camilla Tiefensee Schrøder

Isabell Werth og Emilio vandt formiddagens CDI4* Grand Prix ved Horses & Dreams i Hagen. Få procenter adskilte Anders Dahl og Daniel Bachmann Andersen, som begge blev placeret

Copyright Ridehesten.com
Anders Dahl og Selten Hw. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Da Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter e. Blue Hors Zaxk/Wolkentanz II kom på banen som femte ekvipage lagde de sig på førstepladsen med 72.109 %, og her blev de liggende et godt stykke tid. Klassen skulle dog ende med en vinder, der var helt oppe at krydse 80%-grænsen, nemlig World Cup-vinderen og verdensetteren Isabell Werth. I sadlen på Emilio 107 e. Ehrenpreis/Cacir AA, som for nylig var blandt de heste, hun overvejede at tage med til World Cup-finalen i Paris, og som hun ligger nummer to på verdensranglisten med, opnåede hun hele 81.326 %. Det var en meget komfortabel sejr med god afstand til nummer to, landsmanden Jessica von Bredow-Werndl på Zaire-E e. Son de Niro/Jazz, som opnåede 75.696 %.

Daniel Bachmann Andersen og Blue Hors Zepter endte med en placering som nummer otte, lige under Anders Dahl og Selten Hw e. Sandro Hit/Hohenstein, som med 72.326 % lagde sig på syvendepladsen.

Det lykkedes lige akkurat ikke Anna Zibrandtsen og Arlando e. Paddox/Mytens XX (opdr. Bregnerødgård) at blive placeret blandt de 10 bedste. Hun opnåede 70.435 % og endte som nummer 12, og ser god mulighed for forbedring i morgen.
- Vi skal begge lige igang, siger Anna Zibrandtsen og påpeger, at det jo var første udendørsstævne i år for hende og Arlando, så alt var lidt "spændende", hvilket førte til nogle fejl undervejs, bl.a. ved overgangen fra passage til galopanspring og i 2'er-changementerne.
- Generelt har jeg nogle dyre fejl, jeg burde kunne justere til imorgen. Og så skal spændingen ud af kroppen, og det kommer forhåbentligt med flere runder. Men alt i alt er jeg glad for helheden, imorgen skal vi bare ride fejlfrit, så er vi godt med igen.

Se resultatlisten.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Mere topdressur i aften
Daniel Bachmann Andersen skal på banen igen i aften, hvor han skal ride kür på Blue Hors Don Olymbrio. Klassen, som også har bl.a. Patrik Kittel, Hubertus Schmidt og Severo Jurado Lopez på startlisten, begynder klokken 17.15, og Daniel og Don O har starttiden 18.45.

Se start- og resultatlister.

Livestream via Clipmyhorse.tv.

Anna Pørtner

Tip nyhedsvagten

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner