Tina Lund vinder 140 cm i Frankrig

24-03-2024 17:54

Her til eftermiddag blev det til en sejr for Tina Lund og Gotcha i en 140 cm-klasse til det franske stævne i St. Tropez-Gassin

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund her med Kammerherre Gaardens Luxus. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

De to danske springryttere Tina Lund og Emil Hallundbæk er i denne weekend til start i Frankrig til det internationale stævne i St. Tropez - Gassin.

For Tina Lund er det allerede lykkedes at hive et topresultat hjem, da hun i går red sig til en placering som nr. 5 i den 3-stjernede 145 cm-klasse med Phoenix van de Kleinheide e. Thunder van de Zuuthoeve/ Clinton.

I dag blev det til en sejr for Tina Lund, der sammen med Gotcha e. Full Monty/ Corland leverede to fejlfrie runder i den 2-stjernede klasse på 140 cm.

I klassen var der hele 64 ryttere til start, men det lykkedes Lund at ride omspringningen på blot 24,85 sekunder, og det blev dermed til en sejr for parret. 

Se billeder fra sejren her: 

Nyheden fortsætter efter annoncen

 

I løbet af weekenden har flere danske ryttere opnået flotte placering til internationale springstævnet rundt om i Europa. Læs mere om de topplacerede ryttere i Oliva i Spanien og Riesenbeck i Tyskland her. 

Klassens resultat. 

Stævnets resultatlister. 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen