Ti hold starter sæsonen ved Fontainebleau

23-03-2016 11:07

Den internationale sæson her i 2016 fik en spændende start i franske Fontainebleau denne weekend, med hele ti forskellige holdnationer der konkurrerede imod hinanden i FEI Nations Cup for military 

Copyright Ridehesten.com
Den tyske militaryrytter Michael Jung

Der var masser af topnavne og internationalt anerkendte ryttere til start ved den første afdeling af FEI Nations Cup for military. Der var blandt kendte ryttere tyskerne Michael Jung og Sandra Auffarth. Fra Frankrig deltog den Europæiske mester Nicolas Touzaint sammen med sin landsfælle Jean-Lou Bigot.

Der er otte kvalifikationer af CIC*** i dette års FEI Nations Cup i military. Det inkluderer en helt ny kvalifikation der finder sted i USA, Virginia til sommer den 8. – 10. juli. Denne kvalifikation bliver også en af de sidste for det olympiske team fra USA og andre nationer, til at kvalificere sig til OL i Rio blot en måned efter. – Da det er et olympiadeår, forventer jeg at dette års konkurrenceserie får endnu mere opbakning og support. Vi er virkelig spændte på denne sæson, udtaler Catrin Norinder som er FEI direktør for ’Olympic og Eventing’.

Følg begivenhederne i Frankrig lige her.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner