Theodor Linde og Line Heltborg placeret i Grand Prix

Annika Knudsen Lorentsen

I dag lykkedes det danske Theodor Linde og Line Busk Heltborg at ride sig ind i top-5 i den 140 cm høje junior/ungrytter Grand Prix i Kronenberg, hvor de i denne uge er til start

Theodor Linde med en af sine tidligere heste. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

I dag har de danske ryttere blandt andet været til start i den 140 cm høje Grand Prix ved Youth Finals-stævnet i hollandske Kronenberg.

Her viste to af de unge danske ryttere, Theodor Linde og Line Busk Heltborg, virkelig hvad de duede til, idet de begge red fejlfrit rundt i hovedspringning. Det betød, at de begge fik plads i omspringning, hvor der kun var seks rytter med.

Line Busk Heltborg kom igennem omspringningen med et enkelt nedslag i sadlen på Gaville e. Chellthago Z/Animo og det sikrede dem fjerdepladsen. Theodor Linde red på Lehar e. Verdi/d'Ukase og med et fejlfrit ridt i omspringning red han sig til en tredjeplads.

Det er den anden topplacering, som Line Busk Heltborg har redet hjem ved stævnet, da hun også blev placeret i toppen af gårsdagens 140 cm-klasse. Her red hun ligeledes på Gaville og parret endte som nr. 2.

Theodor Linde har ligeledes haft stor succes ved stævnet, da han var med til at vinde Youth Challenge Cup for ungryttere med det danske hold. Det kan I læse mere om HER

Line Busk Heltborg og Gaville. Foto: Privat

Flere flotte danske placeringer
I gårsdagens 145 cm klasse for ungryttere red Kamilla Ladefoged Rasmussen sig til en tredjeplads med Colina 70 e. Colman/San Patrignano Cassini, mens Laura Sagent i dag blev nr. 2 med ponyen Lookout Maggie i 125 cm.

Olivia Høyer Pedersen blev placeret som nr. 3 med ponyen Glencroft Machno i den 115 cm høje klasse, hvor Karoline Sloth Kjær og Lantau Lah-Di-Dah blev nr. 6. Sofie Pørksen Conradsen og Bebo Com blev ligeledes placeret i dag, som nr. 5 i en 120 cm-klasse for pony.

Rie Rose Lindegren Roed, som også var en del af det vindende ungrytter hold fra Challenge Cup, er to gange blevet placeret i 135 cm-klasser med den 7-årige Calalou e. Cola Zero/Lupicor.

Det danske ponylandshold skal i morgen ride Nations Cup-finale, da de vandt den indledende Nations Cup tidligere på ugen.