Talenter i Millstreet

29-07-2016 13:08

Der blev vist lovende dansk ungdomsspringning, da der i går eftermiddag og aftes blev afviklet holdmesterskab for children ved EM i Irland. Det danske landshold sluttede på en 7. plads

Copyright Ridehesten.com
Josefine Sandgaard Mørup med De Semilly Edition

18 nationer var til start i holdmesterskabet, hvor kun de ti bedste hold fik adgang til anden runde, og blandt dem var det danske landshold. Sisse Pedersen Mylin/Heart of Oak opnåede det bedste resultat med 0 fejl i begge runder. Også Josefine Sandgaard Mørup/ De Semilly Edition havde en god tur og red med henholdsvis 4 fejl og 0 fejl i de to runder. Emilie Weilsby/ Fortuna fik 8 fejl i begge runder, mens Cecilie Kjær/Aagaardens Elina havde 12 fejl i første runde og 0 fejl i anden runde. Det betød, at Danmark sluttede på en 7. plads (den officielle resultatliste er dog ikke offentliggjort endnu).

Det spanske landshold vandt guld, mens sølvet gik til Tyskland efter en spændende omspringning mod Italien, som så måtte nøjes med bronze.

Josefine Sandgaard Mørup på De Semilly Edition er som den eneste childrenrytter videre til den individuelle finale lørdag. Parret sluttede med samlet 4 fejl efter de tre adgangsgivende runder.

Ungrytterne nr. 12 i holdmesterskabet
Ungrytterne red også deres første runde af holdmesterskabet i dag. Holdet som bestod af Lejse Bramminge, Martin Knudsen, Jonathan Hvalsøe Saul og Jessica Toelstang fik i alt 35 fejl, hvilket rakte til en 12. plads ud af de 14 hold. Kun de ti bedste hold gik videre til anden runde, så dermed er Danmark ude af holdturneringen. De danske ungryttere er dog til start i anden runde af holdmesterskabet i aften, da de skal forsøge at kvalificere sig til den individuelle finale søndag.

I dag rider Juniorrytterne holdkonkurrence og er lige nu gået videre til anden runde. 

Se resultater fra stævnet HER.

Kilde: Dansk Ride Forbund

Thilde Alsing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thilde Alsing