Tak for i dag - og klar til i morgen

14-07-2018 18:43

Der er fuld gang i konkurrencerne på tre baner ved Falsterbo Horse Show - og her følger en lille opsamling fra dagens konkurrencer, og så er rækkefølgen klar i morgendagens 5-stjernede Nations Cup i springning

Copyright Ridehesten.com
Martin Dinesen Neergaard fik en 6. plads i en halvandenmeterklasse på 8-årige Chaccolino i formiddag.

Her i Falsterbo åbnede dagen godt, for Martin Dinesen Neergaard fik en flot 6. plads med Chaccolino e. Chacco-Blue i en 1,50 m klasse, som blev vundet af Maikel van der Vleuten/Dana Blue e. Mr. Blue. I samme klasse var der også placering til DV-hoppen Holsteins Matina e. Party Dance (opdr. Fam. Holstein) hoppen blev redet af svenske Karin Martinsen. 
Linnea Ericsson-Carey vandt kvalifikationen til 7-års championatsfinalen med Lacroix e. Marius Clausdios. Hesten springer i en rigtig fin form og med overskud, men i finalen fik parret to nedslag. Finaleklassen blev vundet af Jur Vrieling/Fiumicino van de Kalevallei e. Plot Blue. 

På dressurbanen blev Ditte Mikkelsen og Don Rohdian e. Blue Hors Don Romantic (opdr. Mette K. Jepsen) nr. 10 med 67,745% i den trestjernede Grand Prix-kür.

Holdet er klar til Longines FEI Nations Cup
Det er særdeles specielt, at Danmark har fået en plads i startopstillingen til Longines FEI Nations Cup i Falsterbo, for holdkonkurrencen i det Sydsvenske er en del af Nations Cup i første division - og Danmark rider i anden division. Der er kun otte hold til start, og Danmark har trukket start nummer fem. Irland starter først, efterfulgt af Italien, Sverige, England, Danmark, Spanien, Holland og Norge. 
Det er Søren Møller Rohde, som er først ude for Danmark, herefter følger Kasper H. Hansen, Michael Aabo og Martin Dinesen Neergaard. - Rytterne er klar, men det er svært at spå om resultatet, men vi håber vi hænger på, siger Kristian Skovrider, der er meget glad og taknemmelig for, at holdet har fået chancen i Falsterbo, hvor alle nationer skal ride to runder. Det giver helt uvurderlig erfaring til rytterne, hvor Michael Aabo er den eneste, som har redet baner af den sværhedsgrad, som formodentlig møder rytterne i morgen søndag. 
Kristian spår, at Sverige er storfavorit sammen med Irland. Sverige stiller også i stærk opstilling med Henrik von Eckermann, Malin Baryard, Douglas Lindelöw og Peder Fredricson i nævnte rækkefølge. 
Se resultater og startlister HER

Copyright Ridehesten.com
Sidste år vandt Jur Vrieling fem klasser i Falsterbo, i dag sejrede han i 7-års championatet med Fiumicino van de Kalevallei.
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen