Sydjysk Horseshow er i gang igen

07-08-2015 20:20

Sanne Kolind

Efter 3 år uden stævner er Sydjysk Horseshow klar med stævner igen. I dag gik startskuddet til det første af to stævner med sydjyske mesterskaber. Hele 3 dressurbaner og én springbane var i gang på første dag

Det er Aabenraa Rideklub der hen over weekenden lægger faciliteter og omgivelser til ved Sydjysk Horseshow’s første stævne i tre år. Stævnet fik den bedste start med høj solskin, masser af starter og der var også mange tilskuere der havde fundet vejen ud i skoven.
Dagen startede med LA1 for hestene, hvor vinderen blev Bettina Laisbo på den 5-årige South-West Soulshock. De red til 73,889%. Nr. 2 i klassen blev Mads Karkov på Lukas med 69,444%, og på en delt 3. plads kom Michelle Tychsen på Filur, og Christina Gaba på Jonkers Romeo – begge med 67,963%.

Lige efter gik LA2, her var det Michael März på Vittrupgårds Hattrick der vandt med 73,103%, foran Pia Lildholt Jacobsen på Sensation som red til 69,483%. Hun blev tæt forfulgt af Malene Petersen og Engvand’s Cadeau med 69,138%.

Også ponyerne kom i gang med dressuren i dag. I LA1 for kat. 1 blev vinderen Emilie Mariussen på Magic Marie. De red til 70,172%. Sofie Strømbæk Johansen på Timon blev nr. 2 med 68,793%. Ind som nr. 3 kom Kamilla Kiel Eskildsen på den røde araber JB Little Dream OX. De red til 68,103%. Den sidste placering i denne klasse gik til Mette Toft på Ronaldo med 67,586%.

Kort efter middag blev også springbanen sat i gang. Det var ponyerne der startede festen. I LB1* for kat. 2 og 3 blev vinderen Camilla Holmegaard på Diamant. Nr. 2 blev Julie Schak Nielsen på Holstegårds D’artagnan. På 3. pladsen kom Stevald Bøje Nielsen på Matilde og på 4. pladsen kom Matilde Beiter Christensen på Hot’n Tot.

Herefter var det 1’er ponyerne der skulle ride LB1*, her blev det Rikke Bennedsgård Warnecke på Fredslunds Complet der løb med sejren foran Sandre Kirkeby Hansen på Clements Spook på 2. pladsen og Anita Louise Petersen og Alfred på 3. pladsen.

Hestene gik i gang sidst på eftermiddagen, og her startede Michelle Østergaard Tovgaard på Storåens Belondo ud med at vinde LB1*, 3 sek. hurtigere end nr. 2, Hannah Marie Kjærgaard på Coco Jambo. Allen Blomgreen og Jambalaya Kilen blev nr. 3 og Michael Aabo på Ceasar blev nr. 4.

Hele weekenden vil der være masser at se på, i morgen lørdag byder bl.a. på Sydjysk Mesterskab i LA5, samt den altid spændende kostume kür som går i MB.
Også ponyerne skal ride kür i morgen, og selvfølgelig også ride mesterskaber.
På springbanen rides der søndag mesterskaber, for både individuelt og hold.

Det er bestemt et besøg værd at køre omkring stævnepladsen og bidrage med endnu mere god stemning.

 

Se mange flere resultater fra stævnet her: 

Billeder fra fredag vil kunne ses her på siden på mandag

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald