Supperkasper vinder GP- Kür

16-07-2017 12:46

OL-rytter Helen Langehanenberg har denne weekend haft sin nye stjerne med til start ved det internationale stævne i Cappeln, Tyskland. Det blev til en flot international debut, da ekvipagen lørdag tog sejren. Det er også blevet til en dansk placering i Cappeln

Copyright Ridehesten.com
Helen Langehanenberg og Supperkasper
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den 9-årige vallak Supperkasper e. Spielberg/Krack C har denne weekend haft international debut, og efter lørdagens flotte præsation i Grand Prix Kür med Helen Langehanenberg i sadlen, blev det til flot sejr til debutanten. Ekvipagen opnåede den flotte score af 75,97 %, og kunne dermed indtage en sikker sejr.

-  Supperkasper gjorde et rigtig godt stykke arbjede, og han gjorde alting rigtigt og kun et par småfejl, fortæller Helen Langehanenberg. Jeg er har aldrig været så sikker på en hest, som jeg er på Supperkasper. Han er en hest med store muligheder, der selvfølgelig savner rutine, fordi han kun er 9 år gammel. Jeg skal altid stoppe mig selv for ikke bare at tage imod alt, hvad han tilbyder mig, slutter Langehanenberg.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Andenpladsen gik til den amerikanske rytter Kathleen Raine og den 17-årige hoppe Breanna e. Brentano II / Weltmeyer med 73,05%, mens Norske Isabel Freese og Bordeaux e. United / Gribaldi indtog tredjepladsen med 72,42%.

Dansk fjerdeplads i Cappeln
Vi har også et par danske ryttere til start i Cappeln i Tyskland, og her blev det lørdag til en fjerdeplads til danske Michael Grønne Christensen og den 10-årige DV-hoppe Holballes Deeba e. De Noir/Resident (opdr. Bianca og Carsten Jefsen) med 66.833 %.

Se alle resultaterne HER

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen