Succesfuld Danmarks Cup på Kallehavegaard

31-08-2020 13:08

For 9. gang har der været Danmarks Cup på Kallehavegaard ved Randers. Det er en slags DM i stilspringning for ponyryttere på L- og M-niveau, og den blev afholdt i weekenden

Copyright Ridehesten.com
Medaljevinderne af MB** kat ll fra venstre Silje Glans, Kamille Sofia Allerslev Hek og Ellen Westphal Andersen. Foto: Privat.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Teamet i Kallehavegaard Rideklub har sammen med Dansk Ride Forbund stået bag et meget succesfuld Danmarks Cup-stævne for ponyspringryttere i weekenden, hvor de nye mestre i stilspringning er blevet kåret.

Medaljevinderne i de forskellige kategorier er blevet forkælet med en masse lækre sponsorpræmier, og så har Dansk Ride Forbund leveret flotte æresdækkener, smukke rosetter, flotte medaljer, æresbånd og staldplaketter. De mange sponsorpræmier har spændt vidt fra sadelunderlag, hårprodukter, mash og blomster til grimer, energitilskud, strigler og hestebolsjer.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Kallehavegaard Rideklub ønsker alle ryttere og ikke mindst de nykårede vindere af Danmarks Cup stort tillykke og siger samtidig tak for deltagelsen i stævnet, ligesom de retter en tak til til alle sponsorer, officials, de mange frivillige hænder og ikke mindst de mange positive tilbagemeldinger omkring stævnet. 

Der bliver ikke mange hviledage i klubben, der om to uger er klar igen, hvor det gælder militarystævne med DM for hold, DM for kat. 2 og kat. 3 ponyer. Og frivillige hjælpere modtages med taknemmelighed.

Se stævnets resultater.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen