Stor opbakning til VM fra Helgstrand Dressage

13-11-2020 13:18

Britt Carlsen

Danmark er vært for verdensmesterskabet i fire ridesportsdiscipliner i august 2022. Arrangørerne oplever stor opbakning til det prestigefyldte event, senest fra Helgstrand Dressage, der nu er en af hovedsponsorerne

Copyright Ridehesten.com
Andreas Helgstrand grundlægger af Helgstrand Dressage. Foto: Helgstrand Dressage
Nyheden fortsætter efter annoncen

I august 2022 vil ridesportsinteresserede fra hele verden rette blikket mod Danmark og Herning. Dansk ridesport er vært for det prestigefyldte verdensmesterskab i fire ridesportsdiscipliner – ECCO FEI World Championships 2022 Herning Denmark.

Stævneselskabet bag VM oplever stor opbakning til eventet, og senest har Helgstrand Dressage tegnet sig for et hovedsponsorat.

– Det er fantastisk at opleve den store opbakning, vi får, fra de største danske aktører i branchen, udtaler Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg er arrangør af Herning 2022.

– Vi oplever, at alle står sammen om VM på mange måder. Det er ekstra dejligt, specielt i disse svære tider, og vi ser virkelig frem til VM i august 2022, fortsætter han. 

Helgstrand VIP Lounge
I aftalen, indgået mellem VM-selskabet og Helgstrand Dressage, indgår flere elementer. Helgstrand Dressage bliver navngivende sponsor for den store VIP-lounge inde på stadion – HELGSTRAND VIP LOUNGE, og desuden bliver Helgstrand Dressage presenting sponsor for samtlige VM-konkurrencer i dressur inde på Stutteri Ask Stadium.

Helgstrand Dressage vil også være presenting sponsor for flere af springkonkurrencerne samme sted. 

– Vi glæder os meget til at være med til at sætte Danmark på verdenskortet under VM i Herning, indleder Andreas Helgstrand, og han fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Verdensmesterskabet har kæmpe betydning for Danmark, og vi vil gerne bakke op om at få skabt et så stort og gennemført arrangement som overhovedet muligt.

Helgstrand Dressage opstiller en stor, egen VIP-lounge lige udenfor stadion. Den skal bruges til at præsentere de mange grene indenfor Helgstrand-koncernen.

– Vi går snart i gang med at planlægge et spændende koncept for Helgstrand Loungen. De rammer, der bliver stillet til rådighed, ser ud til at blive helt fantastiske. Vores opgave vil være at få udnyttet mulighederne og gøre Helgstrand Dressage synlig under VM. Den synlighed er klart vigtig, men det er lige så vigtigt for os, at vi er med til at bakke op om VM i Herning, slutter Andreas Helgstrand.

ECCO FEI World Championships i Herning 2022

Fire discipliner: Dressur, Springning, Paradressur og Voltigering.
MCH Messecenter Herning danner rammen for arrangementet, der afholdes på Stutteri Ask Stadium, Arena II og indendørs i Jyske Bank Boxen. Det afvikles den 6. - 14. August 2022

/Pressemeddelelse VM Herning 2022

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen