Starttider klar: I nat venter terrænet for Peter ved OL

31-07-2021 07:36

Annika Knudsen Lorentsen

Starttiderne til terrænspringningen ved OL i military, som afvikles i nat dansk tid, er klar, og danske Peter Flarup skal starte som nr. 23 ud af de i alt 63 ekvipager, som man kan følge på Discovery+ eller Eurosport i nat

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup efter dressurkonkurrencen i går. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Man skal holde sig vågen til over midnat for at se starten på terrænspringningen ved OL i military, eftersom, starten går i nat kl. 00.45 dansk tid. 

Her skal i alt 63 ekvipager til start, og konkurrencen forventes at slutte omkring kl. 03.55 i nat. Hvis man gerne vil se danske Peter Flarup i aktion, så kan man se ham ride kl. 01.51, dansk tid. Her rider han ud af startboksen i sadlen på Fascination, og sammen skal de ride den krævende OL-bane, som I kan se lidt billeder fra, længere nede. I kan desuden finde et kort over banen HER, og en beskrivelse af de enkelte forhindringer HER.

Peter kom i går fint fra start ved OL, hvor han red et godt dressurprogram, der betyder, at han lige nu er placeret midt i feltet.

Copyright Ridehesten.com
Peter Flarup og Fascination i dressuren i går. Foto: Hippo Foto - Dirk Caremans
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tyske Michael Jung, som efter dressuren fører den samlede stilling, skal ride som næstsidste rytter i terrænet, og han har derfor starttid kl. 03.42. Den foreløbige andenplads, britiske Oliver Townend, har starttid i modsatte ende af programmet, idet, at han rider som den anden rytter på terrænbanen. Han præcise starttid er 00.48. 

Terrænspringningen vises på streamingtjenesten Discovery+ eller på deres TV-kanal Eurosport 1.

Se hele startlisten HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen