Stall Melby Easter Tour – 2. del

16-04-2014 06:33

Der bydes atter på masser af springning, når Stall Melby i Hirtshals torsdag slår dørene op for næste afdeling af det store Stall Melby Easter Tour med klasser for både pony og hest

Copyright Ridehesten.com

Næste afdeling af Stall Melby Easter Tour starter torsdag den 17. april med en LA1* for pony og slutter søndag den 20. april med en MB2** 6-års finale for hest.

Igen byder stævnet på syv ture; Pony Small Tour, Pony Big Tour, Heste Bronze Tour, Heste Silver Tour, Heste Gold Tour, samt en 5-års og en 6-års tur for hest.

Der er garanti for masser af god sport og hyggeligt samvær på Stall Melby, der har til huse ved Horne nær Hirtshals. Stall Melby drives af den norske landsholdsrytter Kevin Melby, der har opnået flere medaljer som ungrytter og fortsat karrieren som seniorrytter med succes både nationalt og internationalt. Han valgte at blive professionel og har arbejdet som springtræner bl.a. i Bergen Rideklubb. I 2003 valgte Kevin og hans hustru Christel Løjbjergård at flytte til Danmark, men han træner fortsat rytterne i Bergen Rideklubb i tilgift med de ryttere, som rider hos ham i Danmark.

Stall Melby

Startlister

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner