St. Schufro og Nanna i endnu en international sejr

25-05-2019 14:41

Den talentfulde, unge hingst Blue Hors St. Schufro og den dygtige rytter Nanna Skodborg Merrald er en ekvipage, der tiltrækker sig opmærksom, og trods en fejl i dagens ridt blevet det til endnu en solid sejr

Copyright Ridehesten.com
Nanna S. Merrald og Blue Hors St. Schufro.
Nyheden fortsætter efter annoncen

Selv om Intermediaire I presented by BB Horse kun var Blue Hors St. Schufro og Nanna S. Merralds anden Intermediaire og deres første internationale Intermediaire, så kan man godt tillade sig at kalde ekvipagen en ny stjerne på den internationale dressurhimmel. Og så er hingsten kun 8 år.

I dagens ridt indløb der en fejl, da den første galoppirouette ikke lykkedes og indkasserede udelukkende 3- og 4-taller, men selv om det er en af de øvelser, der tæller dobbelt, så vandt ekvipagen komfortabelt med 74,324%. Fejlen i den første galoppirouette tilskrev Nanna sig selv for ikke at have forberedt pirouetten godt nok, og anden galoppirouette var også vellykket og indkasserede flere 8-taller.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er super tilfreds med ham igen i dag. Det er kun hans anden Intermediaire og den første internationale, så jeg kan ikke forlange mere. Han er bare en helt super hest, fortalte en glad Nanna S. Merrald umiddelbart efter ridtet.

Der var yderligere to danskere placeret; nemlig to Helgstrand-ekvipager. Andenpladsen gik til Carina Nevermann Torup og den 9-årige Soda Pop e. Sir Donnerhall I/ Bonheur, der også er en forholdsvis ny ekvipage med meget lidt erfaring i Intermediaire I. Deres flotte og udtryksfulde ridt blev belønnet med 71,647%. Femtepladsen gik til Betina Jæger og den blot 7-årige hingst Honnaisseur SJ e. Connaiseur/ Jazz.

Se klassen resultat.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen