Springrytterne godt fra start

11-07-2013 19:36

De danske springryttere er kommet særdeles godt fra start ved Falsterbo Horse Show - de har fået flere placeringer i dagens to indledende, internationale springklasser - og startrækkefølgen i Furusiyya FEI Nations Cup er også klar

De danske springryttere i Falsterbo er kommet godt fra start i dagens to indledende, internationale springklasser. Dagen startede med en 1,45 m tidsspringning som flere ryttere så som en opvarmning og en mulighed for at vise deres heste banen og vænne dem til græsbunden. Blandt dem Andreas Schou/Vivaldi K, der fik to tidsfejl. På Quimono de la Roque var han derimod fejlfri og placeret på en 4. plads. Også Søren Pedersen med Tailormade Carvetta kom godt fra start med et fejlfrit ridt til en 8. plads, og det blev også til placering til Torben Frandsen og Solos Consept i samme klasse.

Eftermiddagens store springning en 1,50 m tidsspringning blev vudnet af Ludo Philipparts/Challenge v Begijnakker, men Andreas Schou red sig igen i placering med Allerdings på en femeplads. Thomas Sandgaard var fejlfri på Amarone men udenfor placering. 

Start nr. 9 i Nations Cup
Landsholdet skal deltage i Furusiyya FEI Nations Cup der rides fredag eftermiddag. Og i lodtrækningen trak danskerne start nr. 9 - af 9 nationer: - Det er altid rart ikke at være blandt de tre første nationer, af hensyn til tiden, som kan ændres indenfor de første tre ekvipager, fortæller landstræner Lars Pedersen. Han ser frem mod morgendagens holdkonkurrence, hvor han tror på at han har et konkurrencedygtigt hold. - Det er gået fint i de indledende klasser i dag, og Falsterbo er jo altid herlig i solskin, så vi får de bedste betingelse i morgen, slutter han. Holdet består af: Andreas Schou/Vivaldi K, Thomas Velin/Chopin van Het Moleneind, Thomas Sandgaard/Amarone og Søren Pedersen/Tailormade Esperanza de Rebel.

Se resultaterne fra stævnet HER

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen