Sport og show - stemning i top

12-12-2015 19:36

Knock Out, Sixbar og underholdning i høj klasse ved Marie Carmen Koppel - nu er vi helt klar til Kinnerup Heste-artikler Grand Prix med en fyldt hal og super stemning ved Christmas Show på Vilhelmsborg

Copyright Ridehesten.com
Stutteri Alfarvad Knock Out.

Efter finalen i Mini Grand Prix fulgte et par spændende specialklasser, underholdning og prisoverrækkelse - Christmas Show buldrer derudaf med en helt fyldt hal med glade tilskuere, julefrokost for knap 200 gæster samt vips. Stemningen er helt i top, og forventningerne forud for aftenens sidste klasse Kinnerup er det samme.

Copyright Ridehesten.com
Julemanden, alias Kasper H Hansen sejrede i Stutteri Alfarvads Knock out.

En medrivende Stutteri Alfarvad knock out-springning med udklædte ryttere fik pulsen op hos publikum, og der blev redet helt vildt stærkt af alle ryttere, men ingen kunne komme forbi Kasper H. Hansen (julemanden) og Silver, selvom Jack Ray Nielsen (jockey) og Gerding's Monique gjorde deres bedste. Anne Bjerre Lang/Olina og Nadia Vinter/Lady Luna blev slået af de to herre i semifinalen.

Copyright Ridehesten.com
Mike Patrick Leichle og Bonaire over 190 cm til sejr i Sixbar.

10.000 og 190 cm
Der var 10.000 kr. til vinderen af Equsana Sixbar og hele fiere ryttere nåede frem til den sidste runde, hvor forhindringern i serien havde højden 135, 155, 170 og 190 cm - her blev det til sejr til tyske Mike Patrick Leichle/Bonaire, mens Rikke Andersen og den blot 8-årige Forever delte andenpladsen med norske Åge Dagfinn Eide Askeland og med Camilla Fliedner Ernst/Flying Cavalina på fjerdepladsen.

Copyright Ridehesten.com
Stævnedirektør Niels-Jørgen Cassøe og Emil Hallundbæk overrakte prisen fra UTrolle til stævnets mest vindende rytter Karen Rohde, som red ind på avlshingsten Connetino Ask.

Karen Rohde mest vindende
Efter afviklingen af Mini Grand Prixen blev konkurrencen om stævnets mest vindende rytter afklaret. Rytterne har samlet points siden første klasse tirsdag, og i dag var der tæt løb om sejren mellem Emil Hallundbæk, som med et godt ridt i Mini Grand Prixen kunne fravriste Kren Rohde en mulig sejr. Det lykkedes ikke for Emil, som så overrakte et fuldt stævnesæt fra Trolle (Samshield Ridehjelm, Cavalleria Toscana Jakke og Skjorte, CT Ridebukser, Tucci Time Ridestøvler) til Karen Rohde. 
- Christmas Showet er et super stævne, ed en god stemning, og gode ærespræmier. Der er styr på det hele, og man kan mærke, at det er folk der ved, hvordan man skal lave ridestævner, som står bag. Det er super fedt, sagde Karen Rohde, som er frisk igen efter sit uheld ved Dansk Ride Forbunds championatsfinale i oktober hvor hun, ved et uheld på opvarmningen, blev sparket i hovedet af sin hest, efter et forrygende ridt, som gav dem sejren i 5-års finalen. 

Copyright Ridehesten.com
Marie Carmen Koppel gav en forrygende, stemningsfuld julekoncert.

Julekoncert
Marie Carmen Koppels fantastiske stemme gav os alle en herlig oplevelse - en julekoncert af høj klasse - mens banen blev opbygget til Kinnerup Hesteartikler Grand Prix. 

Se resultaterne af klasserne her. 

 

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald