Spændende dressurhingste i Herning

01-03-2024 14:05
Avl

For dressurhingstenes vedkommende er holdene af 4-års og 5-års samt ældre hingste blevet udvidet med flere spændende hingste fra udlandet

Copyright Ridehesten.com
Purple Rain. Foto: Van Uytert
Nyheden fortsætter efter annoncen

Som man har kunnet læse, er holdet for 4-årige dressurhingste nu udvidet med yderligere tre hingste med bestået 35-dages prøve i Dansk Varmblods regi, nemlig de to hingste fra Helgstrand Dressage, Galaxico e. Grand Galaxy Win/ Samarant og Parero e. Glock’s Toto JR/Negro samt den 5-årige One To Remember e. Secret/ Vivaldi ligeledes fra  Helgstrand Dressage.

I holdet af 4-års hingste fremstiller Blue Hors den hollandske hingste Purple Rain e. Desperados/ Negro, som de ejer sammen med den hollandske hingstestation Van Uytert, og som sammen med Helgstrand-hingsten Proud James udgjorde toppen af de 4-årige dressurhingste ved KWPN's hingstekåring for en måned siden.

Copyright Ridehesten.com
St. Emilion. Foto: Beelitz
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tyske hingstestation Klosterhof Medingen fremstiller to dressurhingste i holdet af 5-års og ældre, nemlig Escaneno e. Escamillo/ Veneno og St. Emilion e. Suarez/ Dante Weltino, der er blandt de bedste dressurhingste af deres årgang i Tyskland. Begge hingste har igennem den danske forhandler, Euro-Hingste-Sæd, været anvendt på dansk varmblodshopper i 2023, hvormed deres første årgang i Danmark kan imødeses allerede i år.

Se alle dressurhingste tilmeldt Dansk Varmblods Hingstekåring.

Copyright Ridehesten.com
Escaneno. Foto: Lehmann
Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen