Sol over Mors

06-05-2016 17:00

Annette Boe Østergaard

I hele Kristi Himmelfartsferien er der fuld gang på banerne i Morsø Rideklub, hvor det store distriksstævne i både dressur og springning for heste og ponyer afvikles

Der er høj aktivitet på Mors,  hvor der er springning på 2 baner og dressur på 4 baner fra morgen til aften, og solen står højt på himlen.

I dag blev finalen i det uofficielle danmarksmesterskab i dressur for beriderelever afholdt , som blev afviklet over to dage, hvor det samlede resultat af klasserne  blev lagt sammen. Der blev Helga Johannesson på Migan Af Nørbo e. Michellino der sejrede i mesterskabet med 1579 point. Helga er 6. års elev fra Dalumgård Rideklub ved Jon D. Pedersen. På andenpladsen fulgte Laila Pedersen på Romann Frej e. Blue Hors Romanov med 1531,5 point. Laila er også 6-års elev ved Bjarne Mark i Rom Rideklub. Kun et halv point skilte Søren Andersen og Bradley Beach e. Baroncelli fra andenpladsen. Med 1531 point indtog parret fra Ikast Rideklub tredjepladsen.

Stævnet forsætter de næste par dage, og lørdag er der finale i det uofficielle danmarksmesterskab i springning  for beriderelever.

Resultater

Billeder fra i dag kan ses her på siden på mandag.

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald