Snart tid til Christmas Show

01-11-2023 11:53

Annika Knudsen Lorentsen

Vilhelmsborg danner igen i år rammen om Danish Christmas Show, og to Christmas Show Warm Up-stævner, og om få uger rider de første ryttere på banen ved årets store julefest i dansk springsport

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Christmas Show er en tilbagevendende begivenhed, og de sidste mange år har Danish Derby Horse Show inviteret både pony- og hesteryttere indenfor på Vilhelmsborg, hvor de over flere uger afholder julestævner. 

I år er ingen undtagelse, og allerede søndag den 12. november rider de første ryttere på banen. Det gør de ved Christmas Show Warm Up for hest, og dette stævner løber til om med fredag den 17. november. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Herefter er det ponyrytternes tur, når Christmas Show Warm Up for pony løber af stablen fra den 19. til 26. november. Warm Up-stævnerne efterfølges af Baltic Cup-finalen, som finder sted fra den 30. november til den 3. december.

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Jørgen Bak Rasmussen

Årets julestævner afsluttes med det store landsstævne for hest, Danish Christmas Show. Her er igen i år lagt op til en begivenhedsrig uge, hvor der er klasser fra 120 til 150 cm, samt forskellige showklasser. Lørdag den 9. december er den helt store julefest, som både byder på Christmas Show Grand Prix 150 cm, Six Bar og Knock Out-konkurrencen. 

Netop denne lørdag plejer et stod publikum, at samles på Vilhelmsborg, og man kan allerede nu bestille sin billet via arrangørernes hjemmeside. På hjemmesiden kan I desuden læse om alle fire stævner og se programmerne.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen