Skal du til D4 Horseshow?

27-05-2023 09:37

Trine Askjær-Jørgensen

Igen i år afholder Odsherreds Rideklub og Vemmelev Rideklub det hyggelige sommerstævne i både dressur og springning – og du kan stadig nå at komme med

Copyright Ridehesten.com
Der er dømt masser af familiehygge og ridning, når Odsherreds Rideklub og Vemmelev Rideklub slår dørene op for D4 Horseshow. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Fra torsdag den 29. juni til og med søndag den 2. juli afholder Odsherreds Rideklub og Vemmelev Rideklub i samarbejde et stort stævne kaldet D4 Horseshow.

D4 Horseshow er et kæmpestort familiestævne, som finder sted i det skønne sommerland Odsherred, lige når det for rigtig mange er tid til at tage hul på sommerferien.

Stævnet afholdes på et af Danmarks flotteste rideanlæg ved Nykøbing-Slagelsevej 10A, Hønsinge, 4560 Vig, og i løbet af de fire dages stævne afvikles der C- og D-klasser i både springning og dressur for heste og ponyer, så der er rig mulighed for at virkelig af få en dejlig sommerstævneoplevelse her.

I springning rides klasserne som en turnering, hvor de er delt op i Aluminium, Bronze, Sølv og Guld. Her rides der over flere dage, så intensiteten og spændingen bevares hen over stævnet.

Nyheden fortsætter efter annoncen

I dressur rides der forskellige sværhedsgrader i de enkelte klasser, der strækker sig fra let til middelsvær dressur. I år bliver der tilmed en særlig ponyklasse for ryttere med trækker på.

Under D4 HorseShow er der opstillet bokse til ca. 150 heste, og deltagerne har rig mulighed for at campere og rigtigt hygge ved stævnet.

– Vi ved, at mange igen i år vil kombinere ridestævnet med sommerferien i det skønne Odsherred, hvor der er tæt til skov og badestrand. Det er et stævne, vi har god erfaring med at afholde – nogle superhyggelige dage. Her kan mor, datter og familie have en hyggelig ferie og samtidig starte stævne. Der vil også være forskellige udstillere med alt lige fra rideudstyr til maskiner, så der er meget spændende at se på, fortæller Lone Nielsen fra Odsherreds Rideklub. Hun og hendes med-stævnearrangører håber på at se mange glade ryttere, heste, familie og venner til nogle fornøjelige dage i sommerlandet Odsherred.

Er du interesseret i at starte til stævnet, så er det bare med at hoppe ind på DRF Go! og melde til.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen