Skal du med til observationssamling?

28-09-2019 07:18

Den 26.-27. oktober er der observationssamling for ponyryttere i dressur ved landstræner Jette Nevermann Torup og holdleder Rigmor Kristensen. Med observationssamlinger ønsker Dansk Ride Forbund at holde sig løbende ajour med den nuværende og kommende talentmasse i dansk ungdoms-dressursport

Copyright Ridehesten.com

Krav til deltagelse på pony
For kat. I og kat. II ponyer er det ryttere født i 2005 og senere, der kan deltage. For at deltage skal du have gennemført et dressurprogram i sværhedsgrad 3 med min 66% ved mindst to C-stævner. Ryttere på kat. III ponyer skal være født 2008 eller senere og have redet LA2 til min 66% ved mindst to C-stævner. 
Der rides 2-3 ryttere ad gangen som i daglig træning. Der afsættes 30 til 45 min pr hold inkl. evalueringssamtale. Ekvipagerne møder derfor opvarmet til den programsatte tid. På forlangende vil hver enkelt rytter blive bedt om at udføre enkelte øvelser. Rytternes daglige træner er velkommen til at overvære samlingen. Efter ridtet vil hver enkelt rytter få en kort evalueringssamtale med landstræner og holdleder. 

Tid, sted og tilmelding
Lørdag den 26. oktober 2019 ved Karlslunde Ridecenter, Karlslunde Landevej 34, 2690 Karlslunde
Søndag den 27.oktober ved Egum Rideklub, Gl. Egumvej 140, 7000 Fredericia

Se pris og mere info i nyheden fra Dansk Rideforbund HER.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen