Sjov trænerdans under Jacob Nørbys vinderridt (video)

25-05-2021 15:04

Annika Knudsen Lorentsen

Ved weekendens World Cup-stævne i Litauen vandt danske Jacob Nørby Sørensen, som nu rider for Sverige, Grand Prix Kür, men det var hans træner Patricia Florin, der tiltræk sig opmærksomheden, da hun red med fra sidelinjen og optrådte med en dans, som blev fanget på video uden hun vidste det

Copyright Ridehesten.com
Jacob Nørby Sørensen og Møgelbjergs Romeo. Foto: Ridehesten.com/Maria Lerche Mortensen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Tidningen Ridsport har delt en sjov video af Patricia Florin, som træner Jacob Nørby Sørensen, som er en tidligere dansk dressurrytter, der nu repræsenterer Sverige, hvor han også er bosat. 

Ved weekendens World Cup-stævne vandt Jacob Grand Prix, og idet han rider op ad midterlinjen begynder hans træner Patricia at danse med, på grund af sit store engagement i Jacobs ridt. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Det var en anden, der var der og konkurrere, som filmede det. Jeg vidste ikke, at jeg blev filmet. Hun fortalte, at hun i virkeligheden ville have filmet Jacob og Romeo, men så stod hans træner i vejen, og så blev det mig på videoen i stedet. Jeg synes bare, det var sjovt, for filmen viser virkelig hvor det føltes, og hvor meget følelse der er i det, fortæller Patricia til Tidningen Ridsport. 

– Da min datter red freestyle skreg vi så meget, da hun vendte op ad midterlinjen, at hun helt glemte den sidste parade. Man ser ofte forældre til springryttere stå ved siden af banen og hoppe med, så det er sjovt, at vi kan vise, at vi dressurryttere ikke er helt døde. 

Se videoen på Tidningen Ridsport HER.

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen