Simone Hoppe giver træningstips til islænderrytteren (video)

20-02-2021 09:51

Annika Knudsen Lorentsen

Med udgangspunkt i træningsskalaen, som Simone Lunding-Hoppe uddanner alle sine heste efter, har Simone nu lavet en række træningsvideoer, som har fokus på brug af træningsskalaen til den Islandske Hest. Den første træningsvideo er lagt op, og her er der fokus på, at hesten skal gå i den rigtige takt

Copyright Ridehesten.com
En del af træningsskalaen. Foto: Ping Pong Posters

Simone Lunding-Hoppe er international dressurrytter, og til daglig driver hun sin egen trænings- og salgsstald sammen med sin kæreste, berider Søren Andersen. Simone rider dressur på højt niveau, men hun har også en forkærlighed for islændere. Det betyder også, at Simone bruger en del af sin tid på at træne og uddanne sine islandske heste, ligesom hun også deltager i konkurrencer på dem. 

I en række træningsvideoer har Simone lagt fokus på, hvordan man bygger en islænder op fra den er ryttervant. Videoerne tager udgangspunkt i træningsskalaen, som er en skala, som Simone træner alle sine heste ud fra. Det gælder altså både dressurhestene og hendes islændere. I kan se videoen nedenfor, hvor islænderryttere, såvel som andre ryttere kan få gode input til, hvordan man uddanner en hest til at få den rigtige takt. 

De kommende dage vil Simone uploade flere videoer, som tager fat på de næste trin i træningsskalaen.

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen