Sidste del af mellemrunden i Vallensbæk afgjort

21-09-2014 19:20

I dag var det 4-års hestenes tur til at vise hvad de kunne i Vallensbæk ved mellemrunden i DRF championatet i Øst 

Inden at 4-års hestene indtog ridehallen blev der afholdt en LA2 og Prix St. George for hest. Vinder af LA2 blev Cecilie Stengelshøj Madsen på Halifax Horsewell der opnåede hele 75.00% og derved en klar afstand til klassens nummer to, Mette Brandt på Zeatbelt Firfod der red sig til en procent på 68.62. Klassens nummer tre blev Annika Hansson på Klosterhedens Wonder med 67.06% 

I Prix St. George blev der vidst højt niveau med gode heste. Første pladsen gik til Julie Dankau på Overgårds Lawell der trak sig sejrigt ud af klassen med 71.57%. Nummer to blev Sofie Andresén Rasmussen med Uno C. med en procent på 69.07.

Derefter var det tid til mellerunden for 4-års hestene. En rytter havde meget travlt idet hun havde hele 5 heste til start ud af med 27 startende i klassen. Selina Hundstuen Solberg kunne ovenikøbet kunne hun til sidst kalde sig vinder af klassen på Atterupgaards Seebach med samlet 8.900. Ekvipagen opnåede blandt anden 9.8 for galop samt 9 i både skridt og ridelighed. Selina kunne også tage sig af anden pladsen, denne gang på Atterupgaards Kawasaki med 9.4 i trav og samlet 8.400. Nummer tre blev Anne Troensegaard med Kipling der opnåde 8.7 i trav og 8.8 i ridelighed hvilket samlet gav 8.360.

Ridehestens fotograf var tilstede i går og i dag. Husk at se billederne på Ridehesten.com i næste uge!

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen