Shannon har igen succes med de unge (video)

26-11-2020 12:18

Annika Knudsen Lorentsen

Shannon Meinert Ketterle er blandt de danske ryttere der deltager ved MET III i Oliva i Spanien, og i dag er hun blandt andet blevet placeret med den 6-årige Balotelli Love

Copyright Ridehesten.com
Shannon og Balotelli Love. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den tredje MET Turnering her i efteråret i Oliva i Spanien er i gang, og Shannon Meinert Ketterle er blevet i det spanske, hvor hun igen er til start med en stor håndfuld unge heste. 

Tirsdag red hun fejlfrit med 5-årige First Jolie e. Diamant de Semilly/Gotspe, 6-årige Balotelli Love e. Baldini II/Quintero (opdr. Lene Ibsen) og med 7-årige Chico-Vitz e. Cabachon/Sunset Boulevard xx (opdr. Lone Sørensen). 

I går blev hun topplaceret med begge sine 6-års heste, for her indtog hun tredjepladsen med Union Star Z e. Unotuchable/Quick Star (opdr. Michael Weisbjerg), mens hun blev nr. 6 på Balotelli Love.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Balotelli Love fejlfri igen
Med fejlfrie ridt på Balotelli både tirsdag og onsdag, så kunne rytter Shannon Meinert Ketterle, ejer Emilie Katrine Høll Pedersen og opdrætter Lene Ibsen være super godt tilfredse. 

Det betød dog ikke, at Balotelli ikke leverede endnu en fejlfri runde i dagens klasse. Her sprang hun let og elegant rundt og Shannon og den talentfulde 6-årige vallak endte som nr. 5. I samme klasse blev Shannon placeret med Union Star Z som nr. 11. Se videoen af Balotelli fra i dag nederst.

Følg stævnet her. 

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing