Sezuan-datteren Shirley i S-debut

07-10-2022 10:46

Landsholdsrytter Daniel Bachmann Andersen debuterede i sommer DV-hoppen Shirley i S-dressur, og opnåede i deres anden Intermediaire II i søndags over 75% 

Copyright Ridehesten.com
Shirley og Christian Vang-Lauridsen fotograferet i 2021. Foto: Ridehesten.com/Thomas Bach Jensen

Bronzemedaljehoppen Shirley e. Sezuan/ Solos Carex er en af flere topheste, som Daniel Bachmann Andersen har i ridning for ejerne Vivi & Christian Vang-Lauridsen, som selv har avlet Shirley. 

Den dengang 7-årige hoppe flyttede for et år siden fra Nordsjælland til Daniel i Jylland til bl.a. hoppens tidligere staldkammerat Marshall-Bell fra samme ejer.

I juni måned i år debuterede Daniel og den 175 cm høje Shirley i Intermediaire II ved Kirstinelund Horse Festival, og i søndags gentog de succesen ved Kirstinelunds C-stævne, hvor det blev til 75,132% med bl.a. et 9-tal for piaffe.

Shirleys mor er elite-sølvmedaljehoppen Compeed e. Solos Carex/ Lagaono, som Vivi Vang-Lauridsen også har avlet. Compeed, der også er mormor til den avlsgodkendte hingst Frontline, har efterhånden fem afkom, der er uddannet til S-dressur/Grand Prix, nemlig Countess e. Don, Belissimo e. Bernstein og Ziggi e. Blue Hors Zack.

De næste til at debutere i Grand Prix er 8-årige Shirley og før hende den 10-årige storebror Sir Charlie e. Sir Donnerhall I, som også rides af Daniel Bachmann Andersen.

I år har Shirley fået to dejlige føl via embryo transfer. Hoppeføllet Shamballa og hingsteføllet Streetboy med en dags mellemrum. Streetboy er helt fantastisk, fortæller Christian Vang-Lauridsen.

Copyright Ridehesten.com
Daniel Bachmann Andersen og Shirley ved Kirstinelund Horse Festival i sommer. Foto: Ridehesten.com/Kristine Bojsen

Læs også

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen