Severo Jurado Lopez mulig OL-rytter for Spanien

18-06-2021 12:15

Annika Knudsen Lorentsen

Spanske Severo Jurado Lopez, som bor og driver sin forretning i Danmark, er blandt de ryttere, som valget kommer til at stå imellem, når Spanien skal beslutte hvilket hold, der skal sendes afsted for at repræsentere landet i dressur ved OL i Tokyo

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez og Fendi T ved internationalt stævne i Hagen tidligere på året. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Spanske Severo Jurado Lopez er et kendt ansigt i den danske rideverden, da han de seneste mange år har været bosat i Danmark, hvor han nu også driver sin egen forretning sammen med sin partner Annika Damrau. 

Spanien har netop annonceret en liste over ekvipager, som der muligvis kan komme til OL for Spanien i dressur. Det beretter Eurodressage.com.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Listen rummer ni ekvipager, og blandt disse skal der udtages tre til at ride ved OL, samt en reserve, der også skal tage turen til Tokyo. 

Severo er en del af denne liste, og der er derfor mulighed for, at han sammen med Fendi T e. Negro/Sursela by Lester vil blive en af de ryttere, der i år skal ride OL for Spanien. 

Hvem der skal repræsentere det spanske hold bliver besluttet efter det internationale stævne i Grote Brogel (Belgien), som løber af stablen fra den 1.-4. juli. Her vil alle ni spanske ekvipager være til start. Det er det spanske holds landstræner Rudolf Zeilinger, der vil udtage det endelige hold. 

Copyright Ridehesten.com
Severo Jurado Lopez. Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen