Seniorernes individuelle mesterskab afgjort

03-07-2016 17:29

Sikke et Nordisk Mesterskab det har været - de danske ryttere har står for utalige pragtpræstationer, og har henter flotte titler hjem

Copyright Ridehesten.com
Helene Melsen og Aston Martin

Melsen tager sølvet
Karin Nissen på Eno var første danske ekvipage, der skulle vise deres kür i seniorernes finaleklasse ved NM, og dommerne bedømte programmet til 67,075 %. Herefter var det Mai Tofte Olesen og Rustique, der skulle på banen, og det blev til et program til 70,675 %. Malene Ebbesen og Mira fik 69,375 % for deres kür, mens Helene Melsen og Aston Martin var i topform fik 71,300 % for deres program, hvilket kunne veksles til en flot sølvmedalje. Mai sluttede på 4. pladsen i klassen, mens Malene blev nr. 8 og Karin nr. 11.

Copyright Ridehesten.com
Mathias Nørheden Johansen på Tripoli

Dansk NM-bronze i holdmesterskabet for U25/senior
I holdmesterskabet for U25/senior var det Mathias Nørheden Johansen på Tripoli, Gitte Dahl på Conan, Pernille Tribler på Alfina og Louise Stenvang på Bruunholms Cadeau, der repræsenterede Danmark. Individuel bronzevinder Mathias og Tripoli var de første danskere på den 140 cm høje bane, og ekvipagen skuffede ikke og leverede en fejlfri runde. Louise og Cadeau kom gennem banen med et enkelt nedslag og en tidsfejl, mens Gitte og Conan strøg fejlfrit gennem banen. Pernille og Alfina fik desværre 9 fejl, og dermed sluttede danskerne 1. runde med samlet 5 fejl og en foreløbig 3. plads.

I 2. runde viste Mathias og Tripoli endnu en gang storform med en fejlfri runde, mens Louise fik 12 og Gitte 14 ærgerlige fejl. Til gengæld havde Pernille og Alfina fundet takten, de sluttede af med en fin fejlfri runde. Det ændrede dog ikke på, at danskerne sluttede med samlet 17 fejl, og da både Norge og Finland havde 8 fejl, blev det til dansk bronze. Norge trak det længste strå i omspringningen og sikrede sig guldet, mens Finland fik sølv.

/DRF

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen