Sejrsfyldt weekend til Karoline Rohmann

26-11-2017 14:20

Sussi Hjort Hollensted

Efter en weekend fyldt med sejre til Karoline Rohmann til Aachen Dressage Youngster, sluttede hun af med også at vinde finalen i dag

Copyright Ridehesten.com
Karoline Rohmann på Noosa Melody til DM for juniorer i 2016
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en nærmest ekstatisk glad Karoline Rohmann, som ridehesten.com talte med efter sin sidste sejr i weekenden, hvor hun i dag vandt finaleklassen for Aachen Dressage Youngster, hvor der blev redet Kür. En klasse hun vandt med 74.625%
- Jeg er ovenud lykkelig. Jeg havde slet ikke regnet med at vinde i dag. Nu er vi helt sikkert tilbage i formen. Det hele er bare lykkes for os ved det her stævne, siger hun.

Igen gik Noosa Melody til sejr
Hun red på DV-hoppen Noosa Melody e. Blue Hors Don Romantic/Schwadroneur (Opdr.Else Rohmann) og Noosa Melody, som både har været syg i foråret og kiggede en del på den julepynts-fyldte ridehal. Men trods julepynt, så gik Noosa Melody altså til sejr.
- Nu er der faktisk ikke den arena med julepynt, hun ikke kan gå i efter denne weekend. Jeg tror ikke, at jeg har set så meget julepynt før i en ridehal, griner Karoline Rohmann.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Inspirerende show-ride lørdag aften
For Karoline Rohmann har hele Aachen Dressage Youngster været en positiv oplevelse.
- Nu vandt jeg jo, og så bliver det hele selvfølgelig lidt federe. Men trods det, så er det et af de bedste udenlandske stævner, som jeg har været til. F. eks. så var der lørdag aften showride med Tristan Tucker. Og den tyske landstræner viste sammen med U25 ryttere, hvordan de træner. Det var super spændende, for man kan jo altid bruge inspiration, nye måder og tips og ideer til at træne, slutter hun.

 

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald