Sejr til Tyskland i Nations Cup

01-07-2022 11:28

CHIO Aachen: Projektørlys, udsolgt stadion og fantastisk atmosfære. Det tyske springhold vandt sent torsdag aften Mercedes-Benz Nations' Cup i den sensationelle atmosfære på CHIO Aachen Main Stadium

Copyright Ridehesten.com
Det vindene tyske hold. Foto: CHIO Aachen/ Michael Strauch

Det var helt magisk at være til stede under gårsdagens Mercedes-Benz Nations' Cup 2022 i Aachen, hvor springrytterne langt hen ad vejen måtte ride i regnvejr.

Det var et spændende hold, som den tyske holdleder Otto Becker havde udtaget, for det bestod af Jana Wargers med Limbridge, Janne Friederike Meyer-Zimmermann med Messi van 'T Ruytershof, Christian Kukuk med Mumbai og André Thieme med DSP Chakaria, som alle fik deres debut på Nations Cup-holdet i Aachen. De to sidstnævnte ryttere repræsenterede også Tyskland ved OL i Tokyo og var en del af det hold, der vandt sølv ved EM i Riesenbeck.

– Selvfølgelig har vi også nogle mere erfarne ryttere, som Daniel Deusser og Marcus Ehning, men vi vil bruge forskellige ryttere for at finde den rigtige kombination i retning mod verdensmesterskaberne. Og disse fire ryttere beviste, at de fortjente at være på holdet, fortalte Otto Becker.

Allerede i første runde lagde tyskerne godt fra start, da de lagde sig i front med blot en enkelt fejl i lighed med holdet fra Schweiz. Det lykkedes ikke helt for Schweiz i 2. runde, men det gjorde det til gengæld for tyskerne, som ikke engang behøvede at sende deres sidste rytter på banen, for sejren var allerede hjemme.

Fakta
Resultatet af Nations Cup i springning
  1. Tyskland - 5 fejl
  2. Belgien - 8 fejl
  3. England - 8 fejl
Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen