Sejr til Tina Lund i Al Ain

30-12-2018 08:54

Camilla Tiefensee Schrøder

Ved World Cup-stævnet i De Forenede Arabiske Emirater har danske Tina Lund lagt ud med en sejr og flere placeringer i rankingklasserne

Copyright Ridehesten.com
Tina Lund. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Mens der holdes World Cup-stævne i den vesteuropæiske liga i Mechelen denne uge, er der samtidig World Cup-stævne for den arabiske liga i Al Ain. Her deltager den danske springrytter Tina Lund, som er bosat i de Forenede Arabiske Emirater.

I torsdags var hun til start i CSI3*-W 130 cm, hvor hun vandt med en fejlfri runde på den 16-årige hoppe Payse Heutiere e. Grenat de Grez/Ecume de Mer III. I fredagens 140 cm-klasse blev hun nummer ni med samme hoppe.

Fredag kom hun på femtepladsen i CSI3*-W 145 cm med den 14-årige hingst Freestyle 39 e. For Pleasure/Constant (opdr. Wilhelm Kochs). Hun red fejlfrit i tiden 66.09. Endnu bedre gik det i lørdagens 145 cm på samme hest, hvor det blev til en tredjeplads med to fejlfri runder. Placeringen udløste en pengepræmie på knap 4500 euro.

I stævnets afsluttende Grand Prix CSI3*-W 145-160 cm blev det til en 15.-plads med fire fejl på Carallo e. Corrado I/Con Air 7 (opdr. Jürgen Reimers).

Resultatlisterne kan findes på hippomundo (kræver gratis login) eller horsetelex.de.
 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen