Schweinsteiger har fortsat succes

08-09-2023 13:51

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Varmblodsvallakken Schweinsteiger har stor succes i udlandet, og er fornyligt blevet placeret i World Cup Grand Prix i Sao Paulo

Copyright Ridehesten.com
Lucio Vinicius De Oliveira Osório og Schweinsteiger. Foto: Privat
Nyheden fortsætter efter annoncen

Sidste år blev Dansk Varmblodsvallakken Schweinsteiger e. Lux Z/Churchill, der er opdrættet af Kim og Karina Hein, solgt til Brasilien, og fornyligt flyttede den danskavlede hest videre til en ny ejer. Det er fortsat Lucio Vinicius De Oliveira Osório, der er rytter på den velspringende hest, og de har allerede opnået gode resultater sammen, senest for et par uger siden. 

I slutningen af august var de til start ved World Cup-stævnet i brasilianske Sao Paulo,  og her red de sig til to flotte placeringer. I en 150 cm-klasse blev de placeret på andenpladsen, mens de i den 160 cm høje Grand Prix red sig til en ottendeplads. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Schweinsteiger har gået i Danmark og Europa med forskellige danske ryttere inden han kom til danske Christina Nielsen og portugisiske Adir Dias de Abreus stald i Holland sidste år.

Med Adir i sadlen gik Schweinsteiger flere succesfulde runder, inden Christina og Adir i fællesskab sørgede for formidlingen af vallakken til Nicole Lua og Lua Rosana, som nu har solgt den danske hest videre til Amandari Team, der fortsat har Lucio til at ride hesten.

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner