Schou vandt rankingklasse i Madrid

26-11-2022 16:48

Annika Knudsen Lorentsen

Andreas Schou er i denne weekend til start ved World Cup-stævnet i Madrid, og i dag har han vundet en 145 cm-klasse i sadlen på den 8-årige Macarena, der er til start ved sit første 5-stjernede stævne

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou med Darc de Lux ved VM i sommers. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

World Cup-turneringen 2022/2023 er i fuld gang og i denne uge er det IFEMA Madrid Horse Week der danner rammen om den sjette kvalifikation i den vesteuropæiske liga. 

World Cup-klassen rides først i morgen, men i går og i dag har der været flere store 5-stjernede klasser på programmet. En af dem har Andreas Schou vundet i dag. Det gjorde han i sadlen på den 8-årige Maracena e. Monte Bellini/ Saccor. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Stævnet i Madrid er det første 5-stjernede stævne for Macarena, som tidligere har konkurreret internationalt med blandt andet tyske Jana Wargers og svenske Karin Martinsen inden Andreas overtog tøjlerne fornyligt. Se video af Andreas og Macarena fra deres sejr i videoen nedenfor.

Andreas skal i morgen ride World Cup-klassen med en af sine topheste, Independent (swb) e. Diamant de Revel, som han flere gange i år har leveret toppræstationer på. Sammen blev de fornyligt nr. 4 i den 160 cm-høje Grand Prix ved World Cup-stævnet i Lyon, Frankrig og tidligere på året vandt de den 5-stjernede Grand Prix i Sopot, Polen.

Start- og resultatlister fra Madrid.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen