Schou: Hun sprang med fantastisk overskud

12-10-2019 08:57

Absolute Horses-rytteren Andreas Schou leverede en flot præstation ved World Cup-stævnet i Marokko, hvor det blev til en sjetteplads i World rankingklassen

Copyright Ridehesten.com
Andreas Schou ses her på sin EM-hest A-Girl Foto: Ridehesten.com/Britt Carlsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

Landsholdsrytteren Andreas Schou fortsætter endnu en uge med Marocco Royal Tour, der nu har stop i Rabat, hvor 29 lande er repræsenteret. 

I fredagens CSIO4*-W leverede Absolute Horses-rytteren en flot præstation blandt 68 startende. Med en fejlfri hovedrunde var Andreas Schou i sadlen på sin EM-hest, A-girl e. A-dur/Careful klar til omspringningen, hvor ekvipagen fik fire fejl i tiden 43,03 sekunder. Andreas Schou og A-girl sluttede på en flot sjetteplads.

– Jeg er utrolig glad for så meget overskud A-girl sprang en så stor klasse med. Det er første gang hun er med efter EM, og det er ikke altid en så ung hest kommer tilbage med den samme power med det samme. Men det gjorde hun, fortæller Schou, og fortsætter  –Vi satsede i anden runde, hvor hun faktisk sprang endnu bedre end første runde. Desværremed en lille fejl slut på banen, men det rakte heldigvis til en god placering, lyder det fra en meget glad og stolt Andreas Schou.

I dag rider Andreas Schou på den kun 8-årige Dar de Lux e. Darco/Contender. Han skal gå en World ranking klasse med winning round. Han gik sin første ranking klasse sidste weekend, hvor han var dobbelt fejlfri.

Nyheden fortsætter efter annoncen

– I aften bliver det under lys, så jeg håber han bevarer overblikket. Han er en hest, jeg forventer meget af i fremtiden, fortæller Schou

Mens det i morgen er Quadrosson Ask, der skal på banen i endnu en World ranking-klasse, og her er målet at være fejlfri.

Quadrosson Ask sprang super i kvalifikationen til World Cup i torsdags. Selvom han kun er 8, så har han meget mere rutine, så der forventer jeg, at vi forhåbentlig kan ride fejlfrit og være med i omspringningen.
 

Se alle resultaterne HER

 

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen