Sara Hyrm har sluttet sig til GEG

03-10-2022 17:47

Trine Askjær-Jørgensen

International ungrytter, Sara Aagaard Hyrm, er i forbindelse med hendes uddannelse i Business Administration rykket til Helgstrand i Nordjylland, hvor hun tager otte måneders praktik i Global Equestrian Group's marketingafdeling

Nyheden fortsætter efter annoncen

International ungrytter Sara Hyrm har sluttet sig til Global Equestrian Group's marketingafdeling, meddeler Helgstrand Dressage på deres Facebook-profil.

21-årige Sara Aagaard Hyrm kommer fra Karrebæksminde på Sydsjælland og studerer Business Administration. Som en del af hendes studie havde hun mulighed for at tage otte måneders praktik, og øverst på hendes liste stod Helgstrand.

– Vi er selvfølgelig meget stolte, og selvom hun kun har været her et kort stykke tid, så passer hun allerede rigtig godt ind. Ikke alene fordi hun er meget entusiastisk og ivrig efter at lære, men også fordi hun er en talentfuld ung rytter og kender hesteverdenen rigtig godt, skriver Helgstrand Dressage på Facebook.

Sara har nu både været på Helgstrand som kunde og som medarbejde, eftersom hun har købt en af sine heste, Atterupgaards Copper, her og bliver trænet af Helgstrand-rytter, Maria Anita Andersen. Maria hjalp Sara i starten med den nye hest, men har så været hendes træner siden da.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Sara og Cooper har opnået stor international anerkendelse på dressurbanerne med mange imponerende resultater ved blandt andet danmarksmesterskaberne og europamesterskaberne.

Sara valgte at tage Cooper med sig til Helgstrand for at udnytte den fantastiske mulighed for at få endnu mere hjælp af Maria. Udover Coper har hun også taget 5-årige Don Revelou, en glimrende unghest efter avlshingsten Revolution, med.

Hun vil få indsigt i marketingafdelingen på Helgstrand/GEG, hvor hun netop nu arbejder med opgaver indenfor international kommunikation, men også kunne udvikle sin ridning hos den nordjyske virksomhed. Hvad fremtiden bringer ved Sara ikke endnu. Hun tager en dag af gangen og fokuserer lige nu fuldt ud på sin uddannelse og ridekarriere.

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen