Sandgaard to sekunder fra trailer

25-05-2018 20:01

Thomas Sandgaard var godt to sekunder fra at vinde en funklende ny Böckmann trailer i Grand Prix kvalifikationen fredag aften i Nordic M&A CSIO3* 1,50 m, men den gik istedet tilbage til Tyskland

12 ryttere ud af en klasse med 64 deltagere var fejlfrie i fredag aftens Grand Prix-kvalifikation, og det var tyske Christian Hess og Quienna som var fejlfri og hurtigst, foran Wojciech Wojcianiec fra polen og med den regerende danske mester Thomas Sandgaard på tredjepladsen med EM-hesten Amarone. Også Michael Aabo og Caprice de Dieu nåede ind i omspringningen, hvor han fik et enkelt nedslag og sluttede på 9. pladsen.

Flere danske ryttere har redet gode placeringer hjem i de to Grand Prix-kvalifikationer, men hvorvidt det rækker til en plads blandt de 50 ryttere, som kan ride søndagens Stutteri Ask Grand Prix er uvist. Det afhænder af resultatet af lørdagens FEI Nations Cup, hvor alle ryttere, som rider fejlfrit i første runde er kvalificeret til Grand Prixen. Der er dog ingen tvivl om, at der bliver flere danske ryttere i klassen på søndag, som afslutter konkurrencerne på springbanen. 

Se hele resultatet HER

 

 

 

Annika Knudsen Lorentsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Annika Knudsen Lorentsen