Så er det juleaften på Vilhelmsborg! (video)

08-12-2018 18:00

Britt Carlsen

For alle springentusiaster er afslutningen på 21 dages konkurrencer under Christmas Show nærmest som at få en tidlig juleaften - det buldrer derudaf på Vilhelmsborg her til aften med super sport og underholdning

BasisBank Christmas Show er på vej mod den festlige finale. Som det har været tilfældet de seneste 14 år er den sidste lørdag under rækken af julestævner på Vilhelmsborg en festdag, og dagen, hvor ryttere, publikum og officials kan hygge sig med super sport, god mad og underholdning og få ønsket glædelig jul. 

Dagen i dag startede med Basisbank Speed and Music Bronzefinale som blev vundet af Christian Jensen/Cassandra e. Casir Ask opdrættet af rytteren selv - der var 79 ryttere i klassen og samtlige 20 placerede var fejlfrie. Christian har dog ry for at ride stærkt, og det beviste han i dag. hvor han stoppede tiden på 52 sekunder foran Cecilie Kjær/Aagaardens Elina e. Concorde (opdr.  Christoffer Aagaard Melson) med 51,35 sekunder. 

Konkurrencerne buldrede videre med den super spændende Dansk Hesteforsikring sølvfinale med 56 deltagere og 14 placerede ryttere, hvor der blev redet om en Ifor Williams hestetrailer til en værdi af 70.000 kr. Det blev Helena Skare Viller og Spindborgs Luxus e. Louvre S (opdr. Margrethe og Svend Åge Nielsen) der trak sig sejrrigt ud af den intense kamp om traileren foran Stine Cassøe Jakobsen og Cannon Chris e. Cris Ask (opdr. Tommy B. Jensen).

Traditionen tro er afvikles der en gruppespringning, hvor vinderne af de 10 grupper og tre "lucky loosers" går videre til omspringningen. Det lev som altid en nervepirrende afgørelse i TG Horseboxes Mini Grand Prix, hvor Gitte Dahl og Conan sikrede dansk sejr foran svenske Jennie Juhlin og Beyonce og med Søren Møller Rohde og Chacco Finest Ask på tredjepladsen. 

Juleafslutning med julekoncert
Aftenprogrammet startede med Tronsøskolens Knock Out springning, og det kan nok være at festen blev skudt igang med maner. Stemningen var elektrisk under klassen. Og som det var tilfældet sidste år, så viste Daniel Hald Cassøe sig som den absolut stærkest ridende rytter - den ene efter den anden måtte overgive sig, og i finalen sejrede han sikkert med Kathi V e. Bon Balou (opdr. Ole Christensen) foran Sisse Juul Pedersen og Heart 2 Beat. 

Se alle resultater HER

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner