Så er auktionsføllene præsenteret og klar til auktion

04-09-2021 15:17

Annika Knudsen Lorentsen

Avl

Her til eftermiddag var der fremvisning af auktionsføllene, som i aften kommer under hammeren her ved Elitefølauktionen ved KRAFFT Eliteskue

Copyright Ridehesten.com
Chatuluka by CK. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Nyheden fortsætter efter annoncen

49 føl kommer under hammeren i aften kl. 19.00 ved Dansk Varmblods Elitefølauktion, som holdes i forbindelse med denne weekends KRAFFT Eliteskue

Her i eftermiddag er føllene blevet fremvist, så publikum og eventuelle interesserede købere kunne iagttage føllene forud for aftenens auktion. 

Kollektionen byder på en god blanding af dressur- og springføl og der er mange interessante stammer bag aftenens kollektion. Både hos spring- og dressurføllene finder man en del forskellige faderhingste og der er flere typer føl, så der er noget for enhver smag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

Nogle af føllene er allerede budt godt op, eksempelvis katalog nr. 104 Sandbæks Rio-Monte Vino e. Blue Hors Monte Carlo/Fürstenball, katalog nr. 119 Schnell's Sokrates e. Secret/Danciano og katalog nr. 102 Gørklintgårds Souvenier e. Gørklintgårds Santos/Blue Hors Don Schufro. 

Fælles for alle føl, der kommer på auktion i aften er, at de er af høj kvalitet og nøje udvalgt af auktionsudvalget, der har besigtiget føllene rundt omkring ved årets følskuer. 

Se hele kollektionen HER, hvor man også kan byde forud for aftenens live-auktion. 

Copyright Ridehesten.com
Katalog nr. 104 Sandbæks Rio-Monte Vino. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen
Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing