Ryttere og voltigører får eget fitnesscenter på pladsen under Herning2022

23-05-2022 09:52

Christine Krogh Frausing
Skribent

Der er et behov for, at ryttere og voltigører kan holde formen ved lige med fysisk træning under deres deltagelse i verdensmesterskaberne i Herning i 2022, og derfor kommer de til at kunne nyde godt af et fitness center, placeret på pladsen i Herning

Copyright Ridehesten.com
Foto: Fitness Engros
Nyheden fortsætter efter annoncen

Atleterne kan naturligvis benytte fitnessrum på de hoteller, de er indkvarteret, men ved at oprette et veludstyret fitnesscenter på stævnepladsen, kan de træne på gode maskiner, når de har tid, også når de opholder sig på pladsen.

– Vi har reageret på en henvendelse, da voltigørerne har behov for at kunne vedligeholde formen under konkurrencerne for at udøve deres sport, fortæller Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg står for afviklingen af Herning2022. Han fortsætter:

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi har fundet en professionel samarbejdspartner i Fitness Engros, som kan løfte opgaven og sikre, at Herning2022 har et veludstyret fitnesscenter til atleterne. Vi har udvalgt et egnet lokale inde i Jyske Bank Boxen til formålet.

– Lokalet bliver udstyret med alt fra løbebånd, motionscykler samt en masse funktionelt udstyr, så der vil være rig mulighed for at træne hele kroppen, fortæller Brian N. Andersen fra Fitness Engros A/S.

Christine Krogh Frausing

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Christine Krogh Frausing