Rådbjerg's Bahia under Fredricson

17-11-2022 18:36

Annika Knudsen Lorentsen

Tidligere på året overtog Peder Fredricson tøjlerne fra Bjarne Mark Jensen på den velspringende Dansk Varmblodshoppe Rådbjerg's Bahia, og i denne uge er det til start ved Prague Playoffs

Copyright Ridehesten.com
Rådbjerg's Bahia med Bjarne Mark Jensen i sadlen. Foto: Ridehesten.com/Annette Boe Østergaard
Nyheden fortsætter efter annoncen

Den nu 8-årige hoppe Rådbjerg's Bahia e. Baloubet/ Coronado (opdr. Toni og Kurt Paust) er blevet uddannet flot af Bjarne Mark Jensen, som blandt andet har redet UVM for 7-års heste med hoppen og deltaget ved DM for senior.

Tidligere i år overtog den svenske toprytter, Peder Fredricson, tøjlerne på Bahia, og nu er ekvipagen til start ved det prestigefyldte stævne Prague Playoffs i Tjekkiet. I dag har ekvipagen været til start i en 145 cm-klasse, hvor de leverede en rigtig flot runde med en enkelt nedslag. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Vi er megastolte over at have avlet og eje så god en hest, og at se en rytter som Peder Fredricson ride hende. Bjarne har gjort et helt fantastisk arbejde med hende, og det er hans arbejde der har gjort, at Fredricson fik interessen for at ride hende, fortæller Kurt Paust, som følger ivrigt med i hoppens præstationer. Peder spottede hoppen, da Bjarne red hende til CSI3* i Herning i marts.

I videoen nedenfor kan I se Fredricson og Bahias runde fra i dag. 

Anna Pørtner

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Anna Pørtner