QATO Fonden støtter DRF

11-05-2023 14:30

Annika Knudsen Lorentsen

Dansk Ride Forbund er blevet bevilliget økonomisk støtte fra QATO Fonden. Bevillingen skal benyttes til at kortlægge nuværende forhold for elevskoleheste og analysere områder, som kan forbedres 

Copyright Ridehesten.com
Foto: Ridehesten.com/Marie Rohleder
Nyheden fortsætter efter annoncen

QATO Fonden har valgt at støtte Dansk Ride Forbund, og omdrejningspunktet er et projekt, der laves i samarbejde mellem DRF, DRF's veterinærkonsulent, Mette Uldahl og seniorforsker Janne Winther Christesen fra Aarhus Universitet. 

QATO Fonden arbejder for at fremme dyrevelfærd, og det er netop omdrejningspunktet i det nye projekt. Her skal undersøgelser, interviews og fysisk dataindsamling kortlægge velfærdsmæssigt forbedringsmateriale hos elevskoleheste i rideklubber under Dansk Ride Forbund. 

Nyheden fortsætter efter annoncen

– Jeg er utroligt glad for, at QATO Fonden har valgt at støtte projektet. Det er et område, hvor vi ved, at vi kan gøre en forskel for hestene med den rette indsats. Nu skal vi kortlægge, netop hvad den rette indsats er. Jeg glæder mig til at komme i gang og få sat hestevelfærd i elevskolerne på dagsordenen, fortæller Klub- og Sportschef Anne Silfwander.

Læs mere hos Dansk Ride Forbund.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen