Pro Sports Price til Kyrklund

08-12-2015 10:13

Den verdenskendte og anerkendte dressurrytter og træner Kyra Kyrklund blev i går hædret med Finlands Pro Sports Price som blev overrakt af den finske minister for udannelse og kultur 

Copyright Ridehesten.com
Kyra Kyrklund træner bl.a. Prinsesse Nathalie

Man har netop kunnet opleve Kyra Kyrklund til messen Hesteliv afholdt her i Danmark den 20.-22. november. Her var det ikke overraskende for publikum at opleve hvor dygtig en dressurtræner, hun i sandhed er. Det blev i går hædret i Finland med den flotte sportspris, der bliver givet til særligt dygtige og markante topatleter.

Pro Sports Price byder foruden en pokal på en pengepræmie på intet mindre end 20.000 euro. Prisen blev oprettet i 2000 og har netop det formål at skulle anerkende de atleter, der har opnået særligt store sportslige resultater i deres karriere.  

Kyra Kyrklund har bl.a. markeret sig i sporten ved at have deltaget ved OL hele fem gange, hun driver sammen med sin mand det store dressurtræningscenter Snow Hill Farm, hun er tidligere medlem af FEI Dressur Komiteen, hun er formand for den internationale Dressage Riders Club.

Kilde: Eurodressage.com

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen