Prinsessen signerer bøger

20-03-2016 07:30

Tonya Bille Nielsen

"Fra hest til verdensstjerne" handler om Nathalie zu Sayn Wittgensteins uddannelsesteknikker, fra tilridning til Grand Prix og om hendes trofaste samarbejdspartner og ven igennem mange år: Digby. Nu har du mulighed for at købe en signeret bog 

 

Copyright Ridehesten.com

Nathalie zu Sayn Wittgenstein har uddannet flere heste fra tilridning og til Grand Prix, heriblandt vallakken Digby, som hun har redet internationale stævner på i en årrække og vundet OL-bronze med landsholdet. 

Digby viste ikke umiddelbart potentiale til at blive en af verdens bedste Grand Prix-heste, men endte med at blive en af de bærende kræfter på det danske landshold fra 2006 frem til hans pensionering i 2014. Bogen handler om hans uddannelse, og Nahtalie håber, at bogen kan inspirere andre til at tro på deres heste, trods det at de ikke viser stort potentiale fra starten. Nathalie vil gerne gøre opmærksom på, hvor meget tålmodighed, flid og målrettet arbejde kan betyde inden for ridesporten, og give læserne gode tips til løsning af problemstillinger i uddannelsen af deres heste.

Efter prinsessens clinic i dag søndag den 20. marts der slutter kl. 12.00, vil der være mulighed for at købe en signeret udgave af "Fra hest til verdensstjerne" ved clinic'en. 

Bogen kan købes under hingstekåring i Herning på Ridehestens stand i hal J1 1765 og i hal C (stalden).

 

Trine Askjær-Jørgensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Trine Askjær-Jørgensen