Ponyweekend hos Aagerupgård Sportsrideklub

26-11-2016 21:19

Maria Lerche Mortensen

Der er pyntet op til jul og højtalerne spiller julemusik på AAGS, i dag har der været klasser fra LA1 til PRM, heriblandt cupklasser i LA1 og LA6 og der er lagt op til spændende finaler i morgen

Nyheden fortsætter efter annoncen

AAGS har i flere år haft succes med at afholde et pony dressurstævne sidst på året. Igen i år byder stævnet på flere spændende klasser og højt niveau og humør. Med to cupklasser i LA1-LA2 og LA6-PRI er der mulighed for at ponyryttere på forskellige niveauer kan prøve at ride om flotte ærespræmier og danne venskaber på kryds og tværs.

Dagens første klasse var første afdeling af Algots Beslagsmedie Cup i LA1, her var klassens tre 6-års ponyer de bedste, og endte derfor placeret som nr. 1, 2 og 3. Vinderen blev Mathilde Nolte Bager og Romeo’s Kawasaki e. Ronald/Malibu II med 68,966%, selvom parret kun har haft få starter forinden. Andenpladsen gik til Ida Hørmann Hansen og Daugaarden’s Nichole e. Pour Amour/Top Nantario med 68,448% . Tredjepladsen blev indtaget af Liva Addy Guldager Nielsen og Lykkehøjs Medina e. FS Concorde/Zendromed 67,759%. I morgen går anden afdeling af cuppen, hvor der foruden super fede præmier til de placerede, er 1000 kr. til vinderen.

Copyright Ridehesten.com
Ditte Bek Bonnesen og Adelaide

I LA2 blev det Ditte Bek Bonnesen og hendes velgående hoppe Adelaide der løb med sejren med 69,219%, andenpladsen gik til Izabella Anna Dibbern og Malibu e. Stukhuster Ric. Go For Gold/ Le Matsjo med 68,750%. Kun 0,5 point efter andenpladsen var Cille Høegh Larsen og Rawa’s D’or e. Doucan at finde på tredjepladsen med 68,595%.

Copyright Ridehesten.com
Cille Høegh Larsen med Rawa’s D’or

I LA4 måtte Cille Høegh Larsen med Rawa’s D’or e. Doucan igen på sejrsskamlen, men denne gang på øverste trin da hun vandt klassen med 69,062%.  Andenpladsen gik til Thea Skovrød Dysted og Amigo Chilli e. Yealand Vandal/Chirk Fulmar med 68,281%.

Nyheden fortsætter efter annoncen

Dagens næstsidste klasse var første afdeling af Hestengen Dressage Cup i LA6, her blev vinderen Krestina Sofie Andersen og Cinderella Du Bois e. FS Don’t Worry/ Condor OX med 70,263%. Det blev Freya Dreyer og Katrinebjergs Ronja e. Saber B OX/ Synod Grouse, der tog den blå sløjfe med hjem med 69,737%. Tredjepladsen tog Stine Pihl Guldmann sig af sammen med ponyen Sanur Lux e. FS Don’t Worry med 69,211%. Ekvipagerne ligger tæt, så der er lagt i ilden til en spændende og afgørende anden afdeling i morgen, hvor der rides om flotte præmier og 1000 kr. til vinderen i PRI.

Med 73,171% gik sejren i dagens sidste klasse, PRM til Filippa Lauritsen og Moglie 3 e. Mandingo/Merlin. Andenpladsen gik til Thilde Emilie Højer og Gribvads Lille Hector e. Menai Cadwyn/Talon Toreth med 70,488%. På tredjepladsen var Sophie Blume med Toftegaards Hurricane e. Tai Calido/Bohøjgaard’s Mirage at finde med 68,537%.

I morgen byder stævnet på almindelige klasser samt finale i de to cups og åben votering ved Niels-Erik Bøchman hvor der rides programmer fra LA1 til PRM. Så der er god grund til at lægge vejen forbi Aagerupgårds Sportsrideklub i morgen. Dagens resultater og morgendagens startlister kan ses her.

AAGS holder igen ponyweekend, d. 7-9 april 2017, hvor der afholdes påskelandsstævne med cups for kat 1 og 2 med forhøjede doteringer. Derudover vil der ved påskelandsstævnet også være C-klasser, så C-stævnerytterne også kan få mulighed for at prøve kræfter med et stort stævne.

Ridehestens fotograf var til stede ved LA1, LA2, LA4 og LA6, billederne kan ses her på siden i begyndelsen af næste uge

Kristine Ulsø Olsen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Kristine Ulsø Olsen