Pony solgt på fire timer

10-12-2022 10:54

Charlotte Kusk Berwald

Da Maiken Tjell sidste forår skulle sælge ungponyen L’Amour de Ma Vie, gik det meget hurtigt. Kun fire timer efter, at hun havde lagt annoncen på Ridehesten.com, ringede ponyens kommende ejere

Copyright Ridehesten.com
L’amour De Ma Vie. Foto: Privat

Det var en regulær telefonstorm, Majken oplevede. Allerede tyve minutter efter, at hun havde oprettet annoncen på Ridehestens salgsside, ringede de første interesserede købere.

Fra grim ælling til smuk svane
– Jeg fandt L'Amour hos en sælger i Midtjylland, hvor hun mere eller mindre bare havde gået på en eng. Hun kunne knap nok løfte ben! Men hun var fem år og mere end klar til at blive ridepony, så hun lærte det hele lynhurtigt, udtaler Majken til Ridehesten.
Hun købte ponyen på stedet og tog den med hjem, hvor hun gik i gang med at lære ponyhoppen alt det basale og red hende derefter til.
– Efter to måneder kunne man knap nok kende hende, fortæller Maiken

Copyright Ridehesten.com
L’amour De Ma Vie. Foto: Privat

God oplevelse med salg på Ridehesten.com
– Det var virkelig nemt at oprette annoncen og sætte billederne ind. Jeg havde sørget for at få taget nogle gode, lyse billeder og virkelig shinet hende op, så folk virkelig kunne se. hvor fin en pony hun er. De første ringede efter tyve minutter, så der er ingen tvivl om, at ens salgshest bliver set af mange potentielle købere, fortæller Majken.
Som sagt ringede de kommende ejere efter fire timer, og efter en prøvetur var de ikke et øjeblik i tvivl om. at hoppen lige var noget for dem. De købte ponyen på stedet og har fortsat dens uddannelse. 

Læs også

Charlotte Kusk Berwald

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Charlotte Kusk Berwald