Placeringer til danskerne i udlandet

13-04-2024 18:12

I denne uge er flere danske springryttere taget afsted for at ride stævne rundt omkring i Europa. Flere af dem, har leveret gode runder med flotte placeringer

Jennifer Pedersen med Catdaddy e. Cascadello/ Quidam de Revel. Foto: Ridehesten.com/ Kristine Bjørg Bojsen.

Flere af de danske springryttere har igen pakket lastbilerne og er draget til forårets stævner med deres heste rundt i hele Europa, blandt andet er turen gået til Østrig, Frankrig, Holland og Belgien. Her har rytterne redet mange gode runder og flere steder er det også blevet til flotte placeringer.

Én af dem, der er taget afsted til Bonheiden i Belgien er Jessica Toelstang. I løbet af ugen har Jessica redet flere flotte ture med placeringer, men i denne weekend er det hele gået op i en højere enhed, da hun med hesten Cuno Z e. Caballero 80/ Landlord (opdr. Glen Nielsen) fredag vandt CSIYH1* 5-års klassen og igen i dag, lørdag, vandt CSIYH1* 5-års finalen. I samme klasse blev Rie Rose Lindegren Roed placeret som nummer fem med Balouchacunited e. Balou du Rouet/ Chacco Blue.

I Frankrig, nærmere St. Tropez - Grimaud er Truelsen-søstrene til start i flere forskellige klasser. Blandt andet har de taget tre af deres unge heste med til CSIYH1*, hvor de også har redet flotte ture med placeringer. Anne Kristine Truelsen er med hesten Coletta e. Cornet de Lux/ Cassin 2 (opdr. Jacob Petersen) nemlig blevet placeret som nummer seks i dagens 7-års klasse, mens søster Benedikte Rie Truelsen i samme klasse blev placeret som nummer ni med hesten Dam's Charrano Blue e. Chacoon Blue/ Carano (opdr. Erik Dam Mortensen), og som nummer elleve med hesten Donatello Z e. Dominator 2000 Z/ Bugatti VDL.

Anne Kristine Truelsen med hesten Coletta e. Cornet de Lux/ Cassin 2 (opdr. Jacob Petersen).

Endnu en, der også er draget til Frankrig er Rikke Belinda Barker, som i dag er blevet placeret med Empire Sbk Z e. Elvis Ter Putte/ Quintero Z, som nummer ni i CSI2* 145cm klasse med en flot fejlfri runde. Ligeledes har Jennifer Fogh Pedersen redet en CSI2* Grand Prix 145cm klasse, hvor hun med Catdaddy e. Cascadello/ Quidam de Revel vandt klassen - denne gang dog i Kronenberg, Holland

I Arezzo, Italien er blandt andet Molly Øvlisen Fisher til start, som i dag, lørdag, blev placeret i CSI3* Silver Tour 140cm med sin hest Cornelia e. Cardento 933/ Arpeggio. I samme klasse blev Sophia Studd også placeret med hesten Question J&F Champblanc e. Quartz du Chanu/ Clearway. Ligeledes havde Molly udendørs international debut på hesten Silverteal Indigo e. Emerald van'T Ruytershof/ Lux og blev også her placeret i ekvipagens klasse.

Hvis du vil følge med i de mange danskere, der er til start i udlandet, kan du se en liste over dem her.