Pieter Devos tager føringen i GCT

21-04-2019 13:03

Camilla Tiefensee Schrøder

Efter en sejr på Miami Beach i går har den belgiske springrytter Pieter Devos nu indtaget førstepladsen i Longines Global Champions Tour

Copyright Ridehesten.com
Pieter Devos og Claire Z. Foto: LGCT/Stefano Grasso
Nyheden fortsætter efter annoncen

Det var en ekstremt tæt afgørelse mellem belgiske Pieter Devos og hollandske Harrie Smolders i lørdagens GCT Grand Prix på Miami Beach, men det blev den 33-årige belgier, der vandt med kun 0,04 sekunds forspring. Han har fundet de helt rigtige knapper på den energiske hoppe Claire Z e. Clearway/Coronado, som han også vandt CSI5* Grand Prix med ved det seneste LGCT-stævne i Mexico City.
- Hun har sprunget fantastisk de sidste uger på to vidt forskellige stævnepladser, både på græsbanen i Mexico og her på sandet. Hun er kun 11 år og er fuld af energi. Der er helt sikkert flere gode resultater på vej, nu hvor jeg er begyndt at få følingen med hende og er i stand til at holde hende hele vejen gennem banen. Jeg glæder mig virkelig til fremtiden med hende her, siger Pieter Devos til LGCT News.

Efter sejren har han nu slået Daniel Deusser af pinden som nummer et i den samlede stilling. Der er dog stadig 16 runder tilbage inden den store finale ved Prague Playoffs til november.

Se resultatlisten og den foreløbige stilling i GCT.

Næste Longines Global Champions Tour-stævne er i Shanghai den 3.-5. maj.

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen