Per Høst-Madsen fylder 80 år

25-11-2015 09:41

Journalist Per Høst-Madsen har igennem flere årtier formidlet et hav af historier i den danske hesteverden. Den erfarne hesteskribent fylder 80 år i november

Copyright Ridehesten.com

I en tidligere artikel i magasinet Ridehesten i forbindelse med Per Høst-Madsens 75-års fødselsdag fortalte han, at han i sine yngre dage havde indgået en aftale med vorherre om, at kunne han bare blive 50 år gammel, så ville han ikke forlange mere.

Heldigvis er der nu gået 30 år siden den dag, han som 50-årig vågnede lidt ængstelig for at mærke efter, hvilken tilstand han befandt sig i. I de tre årtier har Per Høst-Madsen beriget den danske hesteverden med masser af artikler i Hippologisk Tidsskrift og Ridehesten.

I 2008 modtog Per Høst-Madsen Dansk Varmblods guldnål for lang og tro tjeneste som forbundets pressechef. Året efter udgav han bogen ”Ridderen af den hvide hest” med undertitlen ”Historien om Andreas Helgstrand og Matiné”. Senest har Per Høst-Madsen udgivet ”Pressechefens Lille Røde”, hvori han deler mange års erfaringer indenfor pressearbejdet.

Vi ønsker Per tillykke med fødselsdagen den 25. november.

 

Læs også

Thomas Bach Jensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Thomas Bach Jensen