Palma og Olivia er danske mestre

20-08-2023 17:32

Annika Knudsen Lorentsen

I dag sikrede Palma Sophie Gry Jansson-Christensen og Olivia Hundborg Dresler sig titlen som danske mestre for henholdsvis kategori II- og I-ponyer. Det gjorde de ved mesterskabsstævnet hos Sportsrideklubben

En spændende mesterskabsweekend er ovre i Bernstorffsparken, hvor Sportsrideklubben traditionen tro har været været for Agria DRF Mesterskaberne for ponyer og children. 

Mens kategori III- og childrenrytternes mesterskaber blev afgjort i går, var det i dag blevet tid til, at mesterskaberne for kategori II- og I-ponyer skulle afgøres. 

Copyright Ridehesten.com
Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Parc Icon. Foto: Ridehesten.com/Kristine Ulsø Olsen

Hos kategori II-ponyerne var der otte ekvipager til start i mesterskabet, og i sidste ende gik sejren til den, som formåede at ride fejlfrit gennem hele mesterskabet. Det gjorde Palma Sophie Gry Jansson-Christensen med Parc Iron, og hun kunne derfor hænge guldmedaljen om halsen. 

Sølvmedaljen blev vundet af Christel Engelbrecht med Attyrory Jamesson, mens Amalie Breum-Harild med Pidget tog bronzemedaljen. I videoen nederst, kan I høre et interview med årets guldvinder for kategori II. 

Olivia bedst for kategori I
Hos kategori I-ponyerne var der ligeledes otte ekvipager til start i mesterskabet, og sejren gik i år til Olivia Hundborg Dresler, som i sadlen på Jasmines Holly e. Weststar Sunny/ Moores Clover leverede tre gode runder i løbet af mesterskabet. Med sammenlagt otte fejl, kunne Olivia glæde sig over, at hun sikrede sig guldet i mesterskabet. 

Sølvmedaljen tog Emily Filippa Windtberg med Coko Channel d'Othon e. Dafydd de l'Arche/ Quartz de Vauptin, mens Klara Mie Snebjørn Poulsen med MHS Kilkenny Star e. Olympic Lux/ Cavalier sikrede sig bronzemedaljen. 

Alle billederne fra stævnet er online på Ridehesten.com, og Sportsrideklubben kan se frem til deres næste stævne, som er Copenhagen Eventing, hvor der afholdes DM for både pony, U18/U21 og senior. 

Alle resultater fra stævnet. 

Astrid Ø. Sørensen

Har du en nyhed eller god historie?

Kontakt Astrid Ø. Sørensen